nieuwsZonder categorie

10 december 2011 …

Om 10:00 kom ik op Werf 15 aan.
De ramen hebben nog een laagje water met azijn nodig en de halzen van de flessen zijn nog wat naakt.

Rustig, ik heb de tijd, geniet ik van een wakker wordende mezelf in een winkel die me past als een kalfsleren handschoen.

Zie, iedereen kan weer tot vanachter kijken door de ramen.
En ja, om al de halzen prijkt een euro-kaartje.

Mijn wijnman houdt er zijn eigen tijdsschema op na … 😉 chance dat ik hem ken.
De jongste zoon komt op rollerblades door 't stad gerold naar 'de winkel'.
De zus van de buurvrouw loopt binnen, 'heb jij al afwasmiddel en zo'n machien om te vijzen'? Ja hoor!

Twee Lierenaars kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen tot 13:00 uur en komen gezellig binnen. Ja hoor, proef maar!

Bart komt aan en de oudste zoon gevolgd door Tom. Gezellig.
KOFFIE! Voor mij.
Mijn stilte is verdwenen en we hebben zo'n zin om al dit lekkers te delen!


En dan is het één uur en mogen alle lichten aan en de deur open (brrr).

Het was een heerlijke dag met vrienden van jaren, onverwachte gasten, verdwaalde wandelaars, schatten van collega's en groten en kleinen. En wat zo leuk was … iedereen bracht zijn eigen verhaal mee en wat Bart en ik zo vreselijk koesteren … iedereen omarmde ons met de mooiste woorden.

Grazie voor al die lieve mensen die vandaag al langs kwamen, we zullen onze uiterste best doen om jullie te verwennen met heerlijke wijnen die jullie kunnen koesteren op de meest gekke momenten … met vrienden van jaren, onverwachte gasten, verdwaalde wandelaars, schatten van collega's en groten en kleinen.

Geef een reactie