nieuwsZonder categorie

Pinot Noir Revenge – een druif met veel meer karakter dan ‘prins’ zijn!

Dan lees je een heerlijk artikel over wijnen die je samen proefden.
En dan zit ik

  • jajaja-knikkend ……….. jaja!
  • goh ja die waren wel lekker hé
  • en yep ik moest daar ook om glimlachen

te lezen.

Ik geef hem met heel veel goesting dan ook groot gelijk, maar … ik heb ook de reputatie van een c-itch* te zijn.
DUS!

Deze omschrijving van pinot noir kwam ik onlangs tegen en die vind ik ook GeWeLdIg!
Pinot Noir is a woman with a strict and severe looking but who can be a sex bomb

Eigenaar van deze uitspraak is Michel Chapoutier

O ja, het *-tje:  comments die itchen en die ik dan vrijelijk op mijn gezelschap loslaat.

En laat ik daar maar gelijk ook een by the way-tje bij doen … u gaat hier heel veel over pinot noir (en nebbiolo) te lezen krijgen. We zijn wij namelijk absolute – gelieve een woord in te vullen wat u nog wel vindt kunnen,  want het mijne is niet echt voor publicatie vatbaar op zulk een serieuze site als deze – wat deze twee druiven betreft!

 

Geef een reactie