nieuwsZonder categorie

flessen & glazen & goesting

Gramolere heeft
troetelflessen en gekoesterde flessen en glunderende flessen en dan ook nog een paar flessen die doen glimlachen … 

Langzaamaan krijgen onze 'lekkere getrouwen' gezelschap van wat elegante Italiaantjes en stoere Zuid Fransen. Een Oostenrijker vond ook een suppersappig plekje en O JA, die bubbelende Belg die blijft maar knipogen naar binnenkomende klanten!

Na een dikke 4 maand Gramolere is het heerlijk om gezichten week na week terug te zien en wat had ik die man willen zoenen die een dag later terugkwam en mij verlegen vertelde "ik vond jullie chardonnay zo lekker, plots bleek dat ik de fles helemaal op mijn eentje had opgedronken … "

Nee, nee, ik heb het niet gedaan – dat zoenen – smile!

Waar wil ze toch weer naartoe hoor ik u denken.

Een postje om jullie te laten weten dat we weer goesting hebben. 't Zal iets te maken hebben met het botten van de bomen denk ik.
Ja, wij hebben goesting om jullie nog een keer kennis te laten maken met een aantal van onze flessen. Na die winter willen we graag de lente een schop onder haar kont geven dus draaien we de kurken uit een aantal van onze flessen, zetten we glazen klaar en onze deuren open.

KOM gewoon 🙂

Zondag 6 mei van 14:00 tot 19:00

 

 

Geef een reactie