nieuwsZonder categorie

een gaatje meer voor die broeksriem

Met al die feestdagen in het verschiet bladert u vast ook al eens door een kookboek. Misschien net als ik voorlopig alleen nog maar in uw hoofd?!
Maar u weet ook, 1 van de betere voornemens van 2013 is gezonde, lichte maaltijden om die winterse feestmaand wat te verzachten voor lijf en leden.
HOHOHO, dat is wat te haastig hollen! Laten we nu eerst maar ten volle genieten van dzjingjelbellen en kadootjes, van feestvreugde en misschien een wit tapijt om december een stille gloed te geven.

Wat zullen we eten? Nee, receptjes delen we niet uit.
Wat zullen we drinken? HA, daar helpen we jullie graag mee!

Stuur maar hierheen die menu's of kom een keer langs en dan bekijken we samen aan de hand van je drankbudget welke wijnen je maaltijd nog lekkerder en het gezelschap nog frivoler maken.

We hebben supersappige wijnen vanaf €5,95 … we geven toe, in de supermarkt vind je die ook, maar dan moet je het doen zonder veel uitleg en de "wijze raad van tante Kaat"
– gelieve voorgaande zin met de nodige knipoog te lezen –

In december staan er regelmatig flessen open, dan kan je al eens voorproeven. En als je echt grondig die smaakpapillen wil verwennen dan kruis je alvast zondag 9 december met een dikke stift aan in je agenda.
Dan zetten we een heleboel wijnen open. Wijnen zoals daar zijn:  "die doen geen pijn in mijn portemonee en nonkel Jules vindt die ook lekker" tot "ge leeft maar 1 keer en ik kan mijn geld toch niet mee in mijn graf nemen, laat ik er nu maar samen met al wie ik lief heb van genieten "

Met deze, wees welkom en A PRESTO!

 

Een gedachte over “een gaatje meer voor die broeksriem

Geef een reactie