genietennieuwspromotieZonder categorie

Ploppende kurken op 9 12 12

 

 

Nipt een jaartje geleden, op 10-12-11 openden we onze deuren op Werf 15 … 366 dagen later hebben we toch wel een voor en na om U tegen te zeggen. Niet?

Wat een wijnreis maakten we al!

Eén van de mooiste commentaren kregen we van onze aller allereerst klant Bart: Het plezier was geheel aan onze kant tedjukes! Steeds mooie uitleg in de afdronk, elegant en niet wrang, met vleugjes humor en een toets van plagerigheid. Zo hebben we het graag. Veel bijgeleerd ook. Wie had dat gedacht? Aan te raden aan alle Gramolere-passanten eigenlijk.?

Maar in dat jaar zijn er nog veel meer schatten van klanten de drempel over gestapt. En aangezien u deze post leest … JA, daar hoort u ook bij!
Komt u hier echter toevallig voorbij gewaaid … went uw schreden op 9 december deze kant uit en laat u verrassen en verleiden 🙂

 

Op zondag 9 december van 14:00 tot 19:00 willen we onszelf verwennen … En natuurlijk ook jullie! Wat hadden jullie gedacht?!

 

Als de Sint verdwenen is en de kookboeken doorheen het huis sluipen en de lijstjes gemaakt worden, vinden wij het tijd om wat suppersappige, knitterknetterende, gruwelijkglimlachende feestelijke flessen open te zetten.

Kom ze proeven! We organiseren ze in pakketjes van aperitief, hapjes en tapjes, zeedieren met een schaal/schelp, succulente voorgerechten, sappig gevogelte en woeste wildgerechten. Zo kan je met je menu in je hoofd makkelijker een keuze maken.

Wie zijn gerechten wil testen met onze wijnen … we hebben een keukentje. Wij zijn altijd bereid om te proeven … just saying.

Met deze, we verwachten jullie met open armen en we draaien de kurken uit een reeks feestelijke flessen op zondag de negende december van het jaar 2012!
 

o ja … vertel het niet te erg verder, maar ik kruip de volgende dagen in mijn keuken om jullie te verwennen met een lekker dessertje. Feesten daar hoort nu eenmaal ook een taartje bij … (en chocola begeleid door een heerlijke zoete wijn)

 

 

Geef een reactie