cursusgenietennieuwsZonder categorie

… 2013

todo

Hebt u dat ook al gemaakt? Dat lijstje? … 
Wij geven u graag een paar tips (naast uzelf voornemen dat het leven te kort is om slechte wijn te drinken).

Woensdag 23 januari kan je in onze pleisterplaats naar Italie reizen. We nemen u mee langsheen de lekkerste wijngaarden uit Italie, vertellen met veel goesting over het land, zijn druiven, zijn wijnen, zijn wijnmakers, zijn restaurantjes, zijn glooienden hellingen en heerlijke gulheid. Bart en ik kunnen onze passie over dit land moeilijk weg steken. En als er 1 avond is die je echt niet mag missen dan is het wel de deze! 
… onthoud dit zinnetje …

Donderdag 21 februari verleiden we jullie graag met Argentijnse passie en empanades. We counteren het winterse weer met gulle zonnige wijnen. De manier om je wintermoeheid van je af te schudden en met ons mee te reizen van zeeniveau tot 2.035 meter.
En als er 1 avond is die je echt niet mag missen dan is het wel de deze! 

Donderdag 14 maart zetten we onze meest favoriete druiven op het programma. De immer verleidelijke pinot noir en zijn Italiaanse zusje nebbiolo. Wie ons een beetje kent weet dat we ook deze avond compleet voor de verleiding gaan … en dat we onszelf daarbij niet graag grenzen opleggen. Bourgogne en Piemonte … schoner en lekkerder kan een avond moeilijk worden …
En als er 1 avond is die je echt niet mag missen dan is het wel zonder ook maar enige twijfel de deze! 

Donderdag 18 april … de lente is in het land en dat vieren we met bubbels, bellen en knallende kurken. Champagne, prosecco, cremants en cava. De verschillen, de gelijkenissen, de pretfactor en de prijsfactor. We begeleiden jullie door heerlijke glazen vol sprankelingen. We beloven jullie dat we jullie de sterren laten proeven!
En als er 1 avond is die je echt niet mag missen dan is het wel met heel veel zekerheid, de deze 🙂

Zo, met deze, 4 verrukkelijke tips voor uw lijstje die u niet in de eerste week van januari kan verwezenlijken!

Lukt de datum je niet, heb je een paar knotsgekke vrienden, superlieve collega's, heerlijke buren, … vanaf 8 personen zoeken we met veel plezier een datum voor jullie uit en openen we flessen en schuiven we jullie een stoel onder jullie kont en een glas voor jullie neus!

 

O ja, onze goede voornemens voor 2013 vindt u op ons plekje op facebook … wie voor 31 december 2012 een vriend of 2 warm maakt om onze pagina te liken doen we graag per masterclass-avond een stoeltje KADOO!

 

 

Geef een reactie