cursusgenietennieuwsZonder categorie

Drink wine for me from Argentina

We nodigen je met knisperend plezier uit op een zinderende wijnworkshop 
Drink wine for me from Argentina 
op donderdagavond 21 februari 2013

argentina
Argentinië, het land van zilver, de zwoele tango, de majestueuze Andes, BBQ, empanadas en een hele trits sappige wijnen. 

Stel je even voor: 1.100 meter hoogte, een namiddagzon verwarmt je huid, in de verte kijk je uit over de Cordillera van de Andes en voor je strekken zich eindeloze rijen wijngaardenuit. De lucht zindert van zwoele geuren waarin je de aroma’s van de haast rijpe druiven als het ware ruikt. Een gaucho galloppeert voorbij en groet je met een vrolijk “Hola!”. 
Voorzichtig open je die fles Argentijnse wijn en je geniet… 

Dit doen we (dunnetjes) over tijdens de wijnworkshop Argentinië. Onder de enthousiaste begeleiding van Ignacio & Bart dompelen we ons onder in de Argentijnsesfeer en gaan we op ontdekkingstocht aan de hand van een 7tal wijnen. Van het warme noorden in Salta, over het kloppend hart van de Argentijnse wijnbouw in Mendoza tot in het koele Patagonia. Het wordt een wijnavond om nooit meer te vergeten. Daarnaast voorzien we ook een paar lipsmakkende Argentijnse hapjes. 

Dus schrijf je in, hou je stevig vast aan je glas en vamos! 

Donderdag 21februari 2013 – Ontvangst om 19.45u – start workshop stipt om 20.00u 
Gramolere – Werf 15 te Lier 
Prijs: 30.00€ 

Inschrijving geldt na bevestigingsmail op glunderen@gramolere.be en na overschrijving op rekeningnr. BE95 9730 3009 1858 (BIC: ARSPBE22) of betaling in dewinkel ten laatste op zaterdag 16/02. 

— Opgelet plaatsen zijn beperkt —

 

arg3arg2arg1

Geef een reactie