cursusgenietennieuwsZonder categorie

Hoe sensueel was het gisterenavond?

2 gedachten over “Hoe sensueel was het gisterenavond?

 1. Bart en Kaat,

  Ik wil jullie nog bedanken voor de leuke Argentijnse wijnavond vorige week. Zoals jullie weten waren het voor mij m'n allereerste Argentijnen :-), en ik moet zeggen: de kennismaking is supergoed meegevallen !

  Dit maakt mij tevens benieuwd naar de rest van jullie gamma. Is het jullie Argentijns wijngamma dat me bevalt, of meer ? Zijn jullie wijnkeuzes van andere landen eveneens mijn teug ? Ik ben dus in blijde verwachting van een volgende ontmoeting. Of het nu de meest verleidelijke druiven zijn, of iets dat onder een kurk bewaard wordt, binnenkort zullen jullie me zeker weerzien.

  De opendeurdag volgende week zondag lijkt me alvast een mooie gelegenheid om nog eens binnen te springen. Geen belofte, maar ik doe m'n best…

  Groetjes en nog een fijne avond,

  Toni

Geef een reactie