just for funZonder categorie

soort zoekt soort zeggen ze …

to do sweet

I just LOOOOVE het soort van klanten dat Gramolere in mijn leven brengt!
Met bovenstaande wensen in een To Do lijstje op onze facebook pagina, kondigde ik aan dat ik doorheen mijn winkel en wat proeflijsten ga struinen om onze 'Let's open some BOTTLES' van zondag 13 oktober 2013 om 13:13 op de proeftafel te zetten.

En wat kreeg ik een heerlijk, eerlijk antwoord! 

* Een exemplaar van elk boek gedrukt voor 1914 op de kop tikken
* Ze lezen
* Ze terug verkopen (liefst met enige winst)
* Idem, maar voor de periode 1914 en later
* Mijn ellebogen likken
* Nooit stoppen met zeveren
* Nooit stopppen met dromen
* Geen fluit inzitten met het feit dat anderen mijn commentaren kunnen lezen
* Schrijven
* Nog meer lezen
* Naar de maan vliegen op de rug van een eenhoorn met mijn armen om de blote natte buik van een zeemeermin met engelenvleugels.

Van zo'n lijstje gaat een mens toch spontaan glimlachen als een kind dat in een snikhete zomer een ijsje met 5 bollen krijgt, als iemand die aan de kassa voorgelaten wordt door die vriendelijke madam met haar kar alsof ze gaat overwinteren, als ik … bij een glas Erik Forest of de Grand Trilogie Rouge van Guffens of die baroloooooo van Maurooooo 🙂

Als ik … bij het lezen van zo'n lijstje!

 

THANKS Erik!

Geef een reactie