nieuwsZonder categorie

dertien!

catsquare.png

 

ZONDAG 13 oktober 2013 om 13:13 … mag u uw dertiende maand bij ons komen uitgeven 🙂

Maak u geen zorgen over mijn geschaafde vingers of mijn bont en blauwe oog, het belangrijkste is dat DE FLESSEN OPEN STAAN!

Allez, nu nog niet hoor. Zondag, na de mis en de Sint Gummarus – processie in Lier eet u een pistolet of een croissantje. U trekt uw beste zondagse pak uit* ( we willen geen rode wijnvlekken op uw beste outfit …) en begeeft u naar Werf 15 om aldaar ons te zien en

 

TrOMgErOffEL
klik bovenstaande link 🙂

een heleboel geopende flessen.
En ja, die moeten LEEG! 

Nog steeds is ons motto, heel veel drinkplezier onder de 10 eurietjes.
En al hebben de Italianen veel te lang naar onze goesting daar niet zo goed aan willen meewerken als de Franseuzen… Als ik nu onze proeflijst, waar we nog hier en daar willen aan schaven, daarom dat we jullie de opsomming nog niet geven, (haal even diep adem, ga even terug naar het begin van de zin en lees dan het volgende woord) bekijk, DAN zijn daar wel heel veel knapperds uit dat land bij. 

Met deze alvast SALUTE! en tot zondag 🙂

Een sientje* mag altijd!

Kaat – Bart

* gelieve niet naakt te komen
* soms zijn sientjes nu eenmaal leuker dan seintjes 

 

 

Geef een reactie