nieuwsZonder categorie

Naar het schijnt zijn mijn nieuwsbrieven om in te kaderen*

 

vrouw

Gisteren verzonden: Net voor u aan uw weekend begint – en het belooft heerlijk te worden – even nog dit: hoe een foto een heel verhaal vertellen kan …

De auto … uit lang vervlogen tijden, toen de wereld nog wat zachter was in rondingen.
De fles … ik ga voor Bourgogne, rood of wit daar ben ik nog niet uit. Maar omdat ik die waarschijnlijk, bij gebrek aan een glas, ook wel uit de fles zou drinken.
NO kidding 🙂
De dame … die "I am up to no good" oogopslag. Heerlijk toch!

't Doet me denken aan de uitspraak "good girls go to heaven, bad girls go everywhere".

Met deze, aan de dames die deze brief ontvangen: 't is zaterdag 8 maart Internationale Vrouwendag. Ik wens jullie van harte en met twinkelende ogen vele dagen waar je blik deugenieterij, je m'en fou, en I rule the world uitstraalt.

Aan de heren die nu hun wenkbrauwen fronsen. U wilt ons toch niet altijd braaf en nuchter? Komaan jongens, wees eerlijk.
En ik heb een heerlijke tip voor jullie: vrijdag 21 maart is er in de pleisterplaats een wellness en bubbels avond … IDEAAL om cadeau te doen aan de vrouw van uw hart. Als u mij eens lief in de ogen kijkt dan houd ik het nog even op de promo prijs van voor 1 maart.

En ik twinkel nog even verder … volgend weekend (15 en 16 maart) is Gramolere zaterdag EN zondag open. 't Is koopzondag in Lier.
Omdat ik dat weekend iets te vieren heb (twee vieren – zoals in 44 jaar – namelijk) nodig ik jullie uit om mee te feesten en te ontdekken wat mijn lievelingsflessen zijn. Ik trakteer met plezier op een aantal glazen vol sunshine. Mis deze kans dus niet, my treat!

ZONDAG 16 maart open van 13:30 − 16:30.

Verder, onze proefavond met Sylvie Legros van Domaine Magellan is volzet, maar we hebben nog 2 ook niet te versmaden avonden voor jullie.

ZO, ze voorspellen haast zomers weer dit weekend … haal je tuinstoelen buiten, steek de vlam in de barbeque, ontkurk een aantal heerlijk flessen – Gramolere heeft nog steeds geweldig drinkplezier vanaf €5,95 per fles – en laat die ogen twinkelen!

Met glunderende ogen en SPRING eens IN THE AIR,
 

O ja, wedden dat u na het lezen van volgende zinnetje weer even naar boven scrolt?
Er staan namelijk ook mannen op de foto, heeft u ze gezien? 🙂

 

* DANK aan Gerda voor die lieve commentaar op de nieuwsbrief en … wil u af en toe ook eens iets fijns om te lezen in uw inbox? We zijn maar een mailtje dicht bij!

Geef een reactie