genietenjust for funnieuwsZonder categorie

Wijnweetje op woensdag – mijn wijnwaarheden … Truth or dare?

wijn

Voor je begint te lezen, krul die mondhoeken richting hemel!
o ja, en een lachrimpel is suuuuper sexy
Wijn hoeft niet altijd 'serious business' te zijn, daarom dat ik jullie graag mijn 10 meest ernstige wijnwaarheden meegeef … wink!

1. De mensheid bestaat uit twee soorten.
Diegenen die van wijn houden en diegenen die niet toegestaan zijn in mijn huis.

2. Een maaltijd zonder wijn is het zelden waard om op te eten. Deze maaltijd is op werkdagen ook beter gekend als ontbijt (in mijn geval is dat 3 tasjes espresso, ter meerdere eer en glorie van mijn ochtendhum … )

3. Wijn bestaat uit WIJ met een n achteraan. De n van EN, nog een beetje? En omdat wijn nu eenmaal het lekkerste is aan een tafel met vrienden, mensen die je koestert, mensen die …

4. 99,912% van de wereldproblemen raken opgelost na het drinken van één (of drie) glazen heerlijk wijn. Voor stoere macho's raad ik de Malbec van Bodega del Fin del Mundo aan.
Eerder de elegante man in Italian costume … aaahhhh, Il Barolo di Mauro Veglio 🙂
Voor de dames in zakenpak een glas Champagne, the real stuff en dat is als in THE REAL STUFF! en voor breekbare meisjes: le 24 Carats du Eric Forest. Maar kom eens langs en ik vind DE fles die je nodig hebt.

5. Als je laptop niet meer zo snel opstart als toen hij knispervers uit de verpakking kwam … giet dan een beetje wijn in 1 van de USB poorten en 'het ding' zal 10x sneller reageren. Probeer dit niet met bier. Bier maakt je computer dik en lelijk.

6. Alsjeblief, geen discriminatie ten opzichte van eender welke druif waarvan je wijn gemaakt is. Immers, wijn discrimineert ook geen enkele wijnliefhebber. (behalve dan misschien de pinotage, want die druif haat jou en je zou ze met dezelfde intensiteit ook moeten haten * ).

7. Wijn mag enkel en alleen gedronken worden op die dagen waar een a in voorkomt. Geen uitzonderingen                              punt  ..

8. In een recente studie hebben eikenbomen toegegeven dat ze het niet erg vinden neer gehaald te worden als ze daardoor wijnvaten mogen worden.

9. Er dient altijd en immer en in elk geval en NU dus een fles bubbels in je ijskast aanwezig te zijn. ALTIJD. Nee, geen vragen hieromtrent. Just do it!

10. Wijn is de meest 'voedzame' drank op deze ronddraaiende aardbol. En, het maakt jou ook nog eens zoveel aantrekkelijker, slimmer, geestiger, sexier en … a kickass dancer. Hell Yeah!

Welke waarheid wil jij nog met ons delen? Laat het weten, niet omdat we nieuwsgierig zijn, maar omdat we nu eenmaal graag bijleren.

* wat die druif betreft, da's echt en t echt puur persoonlijk, kom maar van die kast af waar ik je misschien opjoeg 🙂

Geef een reactie