nieuwsZonder categorie

an offer you can NOT refuse :-)

aperitivo

Helemaal hotteldebottel
Nu vrijdag 1 augustus komt er een stukje Italie naar Gramolere. De grote tafel wordt gevuld met hapjes en onderstaande flessen gaan open!
Vanaf 17:00 is iedereen welkom om het weekend in volle feeststemming in te zetten … dus breng jezelf, je stralende humeur, je knappe buurvrouw, je tofste collega en je beste vriend mee en kom genieten.

Je bepaalt zelf hoe lang je blijft, hoeveel je drinkt en eet en … hoeveel je daarvoor betaalt. We vertrouwen je … enne … Wine does not make you fat, it makes you lean

 

against walls, floors, chairs, funny people.

GRAAG een seintje als je komt en met hoeveel (zodat ik weet hoeveel hapjes ik dien te voorzien), bij de aanwezigheid van kinderen voorzie ik kinderbubbels, let me know!

En last but not least … de laatste fles is een buitenkansje. Astrales06 werd gemaakt door de geweldig knappe (letterlijk) Eduardo Garcia, zoon van Mariano Garcia en die man … is de wijnmaker van Vega Sicilia. Misschien zegt u dat niet zoveel, dat is niet erg! Maar Vega Sicilia is het domein dat Spanje op de kaart van ultieme wijndromen zette … de rolls royce, de IWC, de Louboutin, de …
Kom jezelf overtuigen dat de zoon even zinderende wijnen maakt!
Verkoopprijs: €35,20 … maar op vrijdag €30

Kom mee met Gramolere het weekend inzetten!

glunderen@gramolere.be – 0497 75 19 78 …

Geef een reactie