cursusnieuwsZonder categorie

UPDATE het najaar @ Gramolere

Masterclasses najaar 2014

winetime

'Masterclasses' staat hier boven gul te pinken … een sjieke naam voor een avond eerlijk, heerlijk en vooral no nonsens proeven. Een masterclass is een avond om wat dieper in te gaan op 1 klein onderdeeltje van wat wijn en wereld allemaal kan zijn. Met WSET- Wine & Spirit Education Trust als basis en  verscheidene avonden, lessen, workshops en cursussen gegeven, maakt dat je bij Gramolere kan genieten van een wijnavond op lekker niveau. Onthoud wel, de glimlach in het glas en op het gezicht van onze klanten blijft altijd de voornaamste doelstelling is! Dus laat je gerust verleiden en kom een keer mee genieten in die pleisterplaats … Maak het je eigen verwen-tijd!

Word een held in wijn … DE LES – woensdag 8 oktober 2014
Wijn wordt gemaakt van druiven … :-) Jaja, DAT weten jullie al. Maar op deze avond leer je de 3 bekendste witte en de 3 bekendste rode druiven kennen! Nooit meer zwetende handen of rode kaken bij het aangereikt krijgen van de wijnkaart of als je wijnhandelaar je vraagt: "welke druif drinkt u graag?"
En weet je wat? NO STRESS, gewoon een fijne avond waar je de basis van wijn leert kennen.
Superman/vrouw cape included!

Eurietjes: €25 pp

Word een held in wijn … DE TEST – woensdag 22 oktober 2014
Breng je blinddoek mee en ontdek de glazen die voor je utgeschonken worden. Nee, nee, geen uitleg op voorhand, testen of je de verschillende druiven herkent. Niets zo leuk als een uitdaging … als er glazen met wijn voor je neus staan.
Kom ontdekken of je de druiven herkent! Uiteraard met de nodige relatverende gekte :-)

Eurietjes: €25 pp – VOOR WIE DE 2 HELDENavonden volgt … €45 voor de combi.

Wijn en verwennen … m/v – vrijdag 31 oktober / vrijdag 28 november 2014
YUP! voor mannen EN voor vrouwen deze keer. Tanja (Pure Essence) en ik vonden het tijd worden om jullie M en V samen te zetten. Dubbele fun noemen wij dat :-)
Tanja zorgt ervoor dat jullie met een stralend gelaat en een hoop kennis over je huid naar huis gaan. (did I mention you will look like 10 years YOUNGER? ) En ik, ik zorg ervoor dat jullie smaakpapillen verwend worden en jullie wijnwijsheid een dikke 10 krijgt. Een avondje pure ontspanning waar niets moet en veel kan … ideaal in winterse maanden.

Eurietjes: €30 pp – Voor wie met 2 inschrijft: €50 per twee

Het Noorden in het Zuiden – woensdag 26 november 2014
De Zuidelijke landen zijnde Spanje en Italie hebben ook Noordelijke wijngaarden. Een kenmerk van 'noordelijk' is vaak een toch ietwat koeler klimaat en DAT heeft behoorlijk wat effect in de wijngaarden. Welk juist? Kom het mee ontdekken en proeven.
Italie … Veneto, Ligurie, Piemonte
Spanje … Catalunya, Monsant, Emporda, Galicia

Eurietjes: €30 pp – Voor wie met 2 inschrijft: €50 per twee personen

WAAR EN HOE LAAT?

Place to be: pleisterplaats Gramolere – werf 15 Lier
Time to be: 19:30

INSCHRIJVEN: glunderen@gramolere.be – 0497/75 19 78

 

Geef een reactie