genietenjust for funnieuwsZonder categorie

de laatste van t jaar 2014 … t zou fijn zijn als JIJ erbij bent!

 

wine_quote

't Stond als quote op onze proeflijst van "Het noorden in het zuiden". En Ann, die ons al langer kent van vroegere cursussen zei "Maar als Bart en Kaat een avond geven dan is wijn  a l t i j d  fun".

Gisteren tijdens de Wellness en BubBels avond zei de ene zus die door de andere zus was meegesleept: "goh, ik dacht altijd dat dit niets voor mij was, maar zo met de uitleg over bubbels ben ik wel geboeid geraakt. Eigenlijk maakt mij dit wel nieuwsgierig en wil ik er meer over weten".

KIJK, en dat is de reden waarom Gramolere OOK een pleisterplaats heeft, want niets is fijner dan onze kennis over wijn te delen zodat meer mensen de verleidelijkheid van wijn drinken ontdekken (je leeft maar 1 … weetjewel).
Eigenlijk zijn het avondjes waar we SLOW WINE promoten. Of, hoe 1 glas wijn je een moment van puur genieten kan geven … als je er wat meer over weet.

Glimlachen moet ik dan ook, als ik denk aan Heidi, die na het volgen van de twee HELDen-lessen mij beschuldigt van haar aangezet te hebben tot het echt genieten van rode wijn. Of Nele … die de Martini Brut heeft afgezworen, omdat er zoveel meer kwaliteit zit in bijvoorbeeld onze Bodega del Fin del Mundo Extra Brut 🙂 en enthousiast iedereen aansteekt met haar verworven wijnliefde.
(en zelfs een boekje heeft met een pagina "vragen aan Kaat" )

Klantjes om onnoemelijk te koesteren noemen wij dat! Echt, serieus, zo serieus als het geheugen van een olifant en

dat   Erik Van Looy in De Slimste Mens wel een heerlijk aantrekkelijke lach heeft (en dat ik zo serieus graag een keer een babbel zou doen met Al Pacino). Zo serieus zeker dus, doen wij dat koesteren! 

DE LAATSTE VAN 'T JAAR …want daar gaat deze post over.

Fan van onze proefavonden?
Nog nooit in onze pleisterplaats geweest?
Benieuwd naar onze verhalen?
Wil je graag weten wat er in onze kelders ligt?

HET moment om dat te doen en die feestmaand met een gewelidg lekkere knal te beginnen: 

Wijnavond on hold DEEL II JAARGANG 3 – woensdag 17 december 2014
We deden het vorig jaar en we genoten zo van jullie glunderende gezichten … we maken er gewoon een TRADITIE van, van die verwenavond bij uitstek 🙂

Flessen met verhalen en gekoesterde herinneringen uit Champagne, Piemonte, Bourgogne, Bordeaux, … Ontdek hoe betoverend wijn kan zijn, waarom wij er maar niet over kunnen zwijgen en … de kans bij uitstek om een aantal exuberant dure flessen te drinken. 
Een avond voor jezelf dus, en breng die vriendin, toffe collega of heerlijke buurman mee, als kadootje voor afgelopen jaar. Een ervaring waar je nog lang over kan napraten!

ON HOLD verdwijnt vanaf 10 inschrijvingen – bijna dus. 

Eurietjes: €40 pp – Voor wie met 2 inschrijft: €70 per twee personen
Time to enjoy: het eerste glas om 19:30

Even alle goede regels overboord gooiend: "get your but over here" 🙂 Serieus (zie hoger, o ja, Al Pacino is echt niet de enige op mijn lijstje)

 

Geef een reactie