just for funZonder categorie

Pleisterplaatswijsheid :)

study
“Just like literature, wine takes time to learn. Before having access to the emotion of a stunning poem or to the vigor of a captivating novel, we all had to go through a long initiation. First, we need to learn the alphabet, the sound of each letter. In wine, that would be learning about the grapes and their characteristics. Then, once we master our letters, we need to learn the arrangements of letters, the pronunciation, the grammar, the structure of sentences. Now we can read. In wine, that would be the stage when we start noticing differences between two reds. You no longer drink wine: you start drinking this wine.” 
Olivier Magny

 

BTW: Die studie van hierboven onthulde ook volgende: The other times she's attracted to anyone with a bottle of wine 🙂                     

2 gedachten over “Pleisterplaatswijsheid :)

 1. Hallo

   

  Ik ben onlangs bij u in de zaak geweest en heb gezegd dat ik nog een mail zou sturen i.v.m. een wijndegustatie bij ons in de school,githo nijlen.

  Wij zijn een wijnclub die één keer per maand vergadert(wijnen proeft en bespreekt).

  Dit gaat telkens door op een donderdag,de volgende keer is dat op donderdag 12 februari,nu is mijn vraag of u op die dag een degustatie kan doen voor ons(20 mannen en vrouwen)over wijn (geen Italiaanse of Franse),4 witte wijnen en 4 rode wijnen laten proeven en bespreken onder uw leiding.De kostprijs van de wijnen mag tussen de 10 en 15 euro zitten.Kan u mij een voorstel doen?

  Wij hebben al enige ervaring met wijnproeven dus het mag al wel stevig zijn.

  Met vriendelijke groeten

   

  Paul Jacobs

  Coördinator githoavondcursussen

Geef een reactie