cursusnieuwsZonder categorie

gluur even mee in de pleisterplaats …

collage kaartje

De agenda begint vorm te krijgen … pin me er asjeblief niet op vast 🙂
't Is maar dat ik u al wat water in de mond laat krijgen!

Proefavonden @ Gramolere

twee HELDEN avonden voor wie wat wijnvrees heeft 🙂

DE LES – donderdag 5 februari 2015 
 
Wijn  wordt gemaakt van druiven … Jaja, DAT weten jullie al. Maar op deze  avond leer je de 3 bekendste witte en de 3 bekendste rode druiven  kennen! Nooit meer zwetende handen of rode kaken bij het aangereikt  krijgen van de wijnkaart of als je wijnhandelaar je vraagt: “welke druif  drinkt u graag?"

Eurietjes: €25 pp

DE TEST – donderdag 12 februari

Breng  je blinddoek mee en ontdek de glazen die voor je utgeschonken worden.  Nee, nee, geen uitleg op voorhand, testen of je de verschillende druiven  herkent. Niets zo leuk als een uitdaging … als er glazen met wijn voor  je neus staan!

Eurietjes: €25 pp – VOOR WIE DE 2 HELDENavonden volgt … €45 voor de combi.

twee HELDEN avonden THE SEQUEL 😉 voor moedige wijndrinkers dus

DE LES – woensdag 25 februari 2015 
 
De druiven hebben we ontdekt in de eerste HELDENavond, allez, toch de belangrijkste! Deze avond draait rond TERROIR … haast een magisch woord in wijnkringen. Alsof er vreemde krachten rondwaren doorheen wijngaarden 🙂 Laten we dat woord een keer lekker onder de loep, maar vooral in het glas gieten. Wat maakt een kluit aarde tot wijngaardwaardige grond en … wat doet dat met de druif? 

Eurietjes: €25 pp – wie deel 1 reeds volgde: €20 pp

DE TEST – woensdag 4 maart 2015

Jaja, ook deze keer: breng  je blinddoek mee en ontdek de glazen die voor je utgeschonken worden.  Nee, nee, geen uitleg op voorhand, testen of je de verschillende terroirs  herkent. Niets zo leuk als een uitdaging … als er glazen met wijn voor  je neus staan!

Eurietjes: €25 pp – VOOR WIE DE 2 HELDENavonden volgt … €45 / €40 voor de combi.

Geef een reactie