nieuwsZonder categorie

Dépri-maandag aka Blue Monday komt jouw kant op …

IMG_4212.JPG

Wie ingeschreven is op de wijnwoorden van Gramolere die op onverwachtte momenten je inbox laten glunderen … weet er ALLES van 🙂

Wie de tip … "boek een avond om naar uit te kijken", als de wiedeweerga omzette in actie: het sturen van een mailtje naar glunderen@gramolere.be nam (naar mijn bescheiden en superheerlijke mening) de JUISTE beslissing!

Wie dat deed beloofde ik een extra verrassing om die BM te counteren. Met deze: WIE ZICH INSCHREEF voor 1 of meerdere proefavonden in de pleisterplaats mag dit bubbelende flesje komen opeisen.

Dus, dames en heren kom even langs voor maandag (die blauwe) zodat je op het einde van die eerste werkdag in je zetel kan ploffen EN je dat ook met de kurk van dit flesje kan doen. 100% garantie dat die dag met een glimlach eindigt, en daar staat Gramolere nog altijd met veel – HEEL VEEL – goesting voor, voor die GLimLaCh bij onze klanten.

 

pssss … inschrijven kan nog steeds 🙂

Geef een reactie