nieuwspromotieZonder categorie

elk nadeel hep z’n foordeel* – negen in plaats van elf

(null)

't was niet mijn favoriete chauffeur die kwam leveren gisteren… en dat is een understatement 🙂
Tja, soms klikt het gewoon niet echt en ik ben een absoluut verwend nest, want die man die als allereerste ooit de stockruimte vulde deed dat ZO GOED! Alsof je thuiskomt en je poetsvrouw heeft heel je huis weer spic en span gemaakt, de kleding opgevouwen en weggehangen, de toiletrollen aangevuld (grootste luxe ever, echt) en je hoeft alleen nog maar in de zetel te ploffen en te genieten. ZO pakt Thomas mijn stockruimte aan. En … hij doet dat nog steeds, organiseren als er een nieuwe wijn is, dozen die er al staan van boven zetten … Enfin, LUXE en VERWEND nest voel ik me dan, en wie heeft dat niet graag?

Dan is het een beetje grommelen als een andere chauffeur de dozen gewoon allemaal op elkaar stapelt en ik, mits even om het hoekje te gluren, maar beter voorzichtig de deur open om geen mikado effect met wijndozen te hebben.

Maar -hier komt het *tje- elk nadeel hep z'n foordeel dixit Cruijf. Zelf rommelen en verzetten en ontdekken dat er in dat hoekje flessen staan die ik eigenlijk een beetje verwaarloosd heb. Ja, ze grommelden een beetje in hun doos van veel te lang te weinig aandacht.

Ontkurken – en wie 11:30 te vroeg vindt om al wijn te drinken? It's MY JOB and I spit if I want too 🙂
Meneer Jean Marie Guffens heeft een syrah gemaakt die perfect past bij dit weer.

Beetje guur, wat waaierig, wolken die weigeren de zon een plaatsje te geven en wat je eigenlijk het liefste wil is dit weekend gezellig met vrienden een stoofpotje eten. En kijk, daar past deze SYRAH wonderlijk bij!
Steek je neus in dit glas en je ruikt cuberdon (rode neuzen-weer), een wandeling doorheen de Ardense bossen die nog kaal staan te wezen, en een knisperend haardvuur in een blokhut aldaar.
In de mond – serveer hem niet te warm pretty please want dan verstopt het fruit zich – rood fruit met hier en daar een dikke zwarte braambes, wat garrigue uit de Languedoc en een hele zachte drop in de herinnering na je slok.

Omdat ik mij wil excuseren ten opzichte van de flessen en omdat flessen boven de 10 euro soms op een beetje onbegrip stuiten … die magische grens van die 10 toch hé.
Omdat ik jullie graag zachtjes wil laten kennismaken met deze fijne krachtpatser bij dat stoofpotje en vrienden

staat er op het prijskaartje tot en met 1 maart 2015 geen €11 maar €9 – tot einde voorraad, op = op!

"elk nadeel hep z'n foordeel" 🙂 kom het ontdekken, de fles staat open dus je hoeft me niet op mijn woord te geloven!

 

O ja, ook nog tot 1 maart onze wijnloterij … niet vergeten want de maand gaat snel.

 

Geef een reactie