cursusgenietennieuwsZonder categorie

Het beeld van wijn voor velen …

(null)

Is dit ook een beetje het beeld dat jij van wijn hebt?

… Ernstige blikken, mannen (toch min of meer op leeftijd, en ik mag dit tikken want er staat mij ook een raar getal te wachten) deftig in kostuum.

Hoe ontzettend knap ik een man in pak ook mag vinden, als ze erbij kijken of ze de wereldproblemen dienen op te lossen, ze op zoek zijn naar de beste marketing strategie, verantwoordelijk zijn voor de volgende bankencrisis, ze het boodschappenlijstje van hun eega niet ontcijferd krijgen …

terwijl ze een resem glazen met WIJN voor hun neus staan hebben.

DAN, zou ik ook een beetje in paniek zijn 🙂

Maar, zo kijken wij bij Gramolere niet naar wijn! Nee hoor, wij doen dat in jeans en sneakers of in een kleedje en hoge hakken. Wij eren het adagio (muzikaler woord voor mening) dat wijn er is om het leven aangenamer en schoner te maken en DAT DAT GLAS WIJN maar beter aanleiding is tot een glimlach waar zelfs grumpy cat niet aan kan weerstaan.

Met deze, wijn hoef je echt niet zo ernstig te nemen, al vinden we wel dat je het maar beter serieus neemt om hiervan te genieten!

🙂

Kijk je nog wat argwanend naar deze woorden? Kom een keer langs op een proefavond, je krijgt een resem glazen voor je neus maar ook heel veel sappige verhalen en de aanmoediging om "go jazzy" te gaan.

Kom gerust in kostuum, ik vind dat nog altijd schoon, maar laat die ernstige blik maar voor de deur achter.

Woensdag 18 maart is alvast de eerste avond om onze wijn theorie uit te testen, durf je?

Ps: hou ons niet verantwoordelijk voor omhoogkrullende mondhoeken die avond EN veel hhhmmmm en Ooooos. Wij nemen onze job heel graag met een serieuze glimlach.

Geef een reactie