genietennieuwsZonder categorie

we verwachten JULLIE zondag 22 maart 2015

open fles

Want de lente, communie,12jarigen, … – feesten komen eraan. Tesamen met de "heerlijk in de zon picknicken met vrienden, de onverwachtte kom eens langs want het is zonnig of we hebben flessen koud staan en dat is een gelegenheid om te feesten" momenten. Yep, spring is in the air and I am luvving it.

Uiteraard wil u iets lekkers schenken en daar helpen we soepertroeper graag bij. Kom PROEVEN op zondag 22 maart van 13:30 – 18:30, we schenken je volgende troeven uit: veel kwaliteit onder de €10 en eLeGanTie in glazen die je nooit meer vergeet.

Voor wie uitgebreid feest … U kan ALTIJD onze heerlijke wijnglazen lenen … voor noppes trouwens 🙂
En ik weet hoe moeilijk het is om hoeveelheden te schatten – ik ben vrouw en naar het schijnt blond – DUS, voor feesten leveren we graag genoeg en we nemen de volle en in ongeschonden staat flessen zonder problemen terug.

Nog wensen? Gramolere is slechts een postduif ver weg!
 

We kijken ernaar uit jullie mee op wijnreis te nemen ZONDAG 22 MAART – een seintje is altijd leuk.
 
De wijnen …

page-0

page-1

page-2

 

Geef een reactie