cursusgenietenZonder categorie

Alvast een paar data voor het voorjaar 2016 in de pleisterplaats!

Tijd voor wijn

'Masterclasses'  … een sjieke naam voor een avond eerlijk, heerlijk en vooral no nonsens proeven. 
Altijd wat meer over wijn willen weten maar een beetje bang omdat je "er niets van kent"?
Kom naar de pleisterplaats, schuif je voeten onder de tafel en ONTSPAN! Gramolere doet aan genieten, verhalen en heel veel lachen. En anders is er de slogan hier komt een "moeilijk woordmoment" … met uitleg in jouw taal.
DUS, drink je wel eens graag een glas en kan je dan zeggen: "vind ik (niet) lekker" DAN heb je alle kennis die vereist is.
Masterclasses omdat Gramolere graag wijnkennis deelt en zo een deur openzet naar nog meer genieten van het leven. En dat wil jij vast ook heel graag ontdekken!

ER ZIJN ER NOG EEN PAAR OP KOMST, DUS hou dit plekje in de gaten!

twee HELDEN avonden voor wie wat wijnvrees heeft 

DE LES – vrijdag 26 februari 2016 
 
Wijn  wordt gemaakt van druiven … Jaja, DAT weten jullie al. Maar op deze  avond leer je de 3 bekendste witte en de 3 bekendste rode druiven  kennen! Nooit meer zwetende handen of rode kaken bij het aangereikt  krijgen van de wijnkaart of als je wijnhandelaar je vraagt: “welke druif  drinkt u graag?"

Eurietjes: €25 pp

DE TEST – vrijdag 4 maart 2016

Breng  je blinddoek mee en ontdek de glazen die voor je utgeschonken worden.  Nee, nee, geen uitleg op voorhand, testen of je de verschillende druiven  herkent. Niets zo leuk als een uitdaging … als er glazen met wijn voor  je neus staan!

Eurietjes: €25 pp – VOOR WIE DE 2 HELDENavonden volgt … €45 voor de combi.

 

Gekke druiven uit Italie – donderdag 17 maart 2016

Op vraag van iedereen die er was tijdens de laatste proefavond van 2015, gekke druiven. Italie … het land waar ze druiven hebben als zibibo, greco, fiano, aglianico, dolcetto, negroamaro, malvasia nera en nog wel een paar!
Italie … het land waar ze daarvan ook nog eens sappig, vrolijke en gulle wijnen maken. Kom ze mee ontdekken op deze reis doorheen die "grappoli d'uva". De missie? Op zoek naar "pelle d'occa" 

€35 pp
voor wie 1 of meerdere HELDenavonden volgde of een klantenkaart heeft: €20

Wijn en verwennen … m/v – vrijdag 18 maart 20165
YUP! we houden vol: voor mannen EN voor vrouwen. Tanja (Pure Essence) en ik vinden het tijd om plaats te maken zodat we iedereen verwennen. Dubbele fun noemen wij dat!

Tanja zorgt ervoor dat jullie met een stralend gelaat en een hoop kennis over je huid naar huis gaan. (did I mention you will look like 10 years YOUNGER? ) En ik, ik zorg ervoor dat jullie smaakpapillen verwend worden en jullie wijnwijsheid een dikke 10 krijgt. Een avondje pure ontspanning waar niets moet en veel kan … ideaal om STRALEND de lente in te stappen.

Eurietjes: €30 pp – Voor wie met 2 inschrijft: €50 per twee

 

Ontdek/proef/leer waarom een wijn kost watie kost – donderdag 12 mei 2016

Waarom kost de ene wijn er €6 en de andere er €60? En proef je dat dan ook? DE avond der onthullingen vooral gebaseerd op het principe "het leven is tekort om slechte wijn te drinken" en je kan maar een beperkt aantal flessen in dat leven drinken: ontdek diegene die je die extra tintel en zinder geven. (voor het te laat is)

€35 pp
voor wie 1 of meerdere HELDenavonden volgde of een klantenkaart heeft: €20

 

WAAR EN HOE LAAT zijn deze avonden?

Place to be: pleisterplaats Gramolere – werf 15 Lier

Time to be: 19:30 – kom gerust wat vroeger om alvast te calibreren.

INSCHRIJVEN: glunderen@gramolere.be of 0497 75 19 78

Geef een reactie