genietenjust for funProefavonden

Wijn quote op woensdag (& ga eens vreemd met wijn …)

Wine to me is something that brings people together. Wine does promote conversation and promotes civility, but it’s also fascinating. It’s the greatest subject to study. No matter how much you learn, every vintage is going to come at you with different factors that make you think again.

 

Als je iets vraagt om te schrijven, dan wil je meestal een BIC.
Je baby’s billetjes stop je in PAMPERS
en
zoeken op internet is GOOGeLEn 🙂

De Wijnadvokaat (The Wine Advocate) is in wijn-middens wat Coco Chanel was in mode-middens, wat de Dalai Lama is voor wie met spiritualiteit bezig is en wat Trump is voor Putin (of omgekeerd).

Hij wordt bewonderd, gevreesd en heel erg gevolgd. Sinds 1984 proeft hij meer dan 1000 wijnen per jaar en zijn mening kraakt wijnboeren of maakt ze miljonair.

Het voordeel van zo’n wijn-macht?
Hij zorgde er mee voor dat wijn steeds met meer kwaliteit wordt gemaakt.

Het nadeel?
Wijn smaken is en blijft persoonlijk. Robert E. Parker, want dat is de man met de baard, wordt wel eens verweten een iets te grote liefde te hebben voor stoere, krachtige. soms wat overweldigende wijnen.

Tja, … persoonlijkheid en wijn, ik vind nog steeds dat daar een heel erg grote link tussen bestaat.

 

Wil je die link met jezelf en anderen een keer ontdekken, dan nodig ik je graag uit op donderdag 28 februari, Women in Business “gaat vreemd” en mannen zijn ook welkom – grijns – !

Geef een reactie